top of page
books in circle.png

BOEKEN

DETOX DE GEEST

image.png

Dit boek van Sant Rajinder Singh, vol met inspirerende voorbeelden, belicht op briljante wijze een pad dat een brug slaat tussen de materialistische wereld van de wetenschap en ons innerlijke zelf. Door je geest te ontgiften, kun je genieten van wonderbaarlijke vergezichten van licht, vrede en liefde binnenin. 

image.png
Book.png

DE GODDELIJKE VONK

In iedereen ligt een goddelijke vonk verborgen. We zoeken ernaar in de verste uithoeken van de meest verafgelegen quasars en in de kleinste quarks van atomen. Echter, haar mysterie wacht binnenin op ons om ontdekt te worden.

2.png

SPIRITUELE

PARELS

In deze moderne tijd met al zijn technische vooruitgang zou het leven eigenlijk eenvoudiger moeten zijn. De mens staat echter voortdurend onder druk en spanning. Er is weinig vrije tijd om te ontspannen…

3.png

HELENDE

MEDITATIE

In deze jachtige maatschappij lijden steeds meer mensen onder stress en spanning. We hebben geen rust en vrede. We voelen dat we iets missen.

4.png

MEDITATIE ALS

TOEGANGSPOORT

TOT DE ZIEL

Dit boek is geschreven voor mensen die de onbegrensde mogelijkheden van de ziel willen onderzoeken. Wij beperken ons gezichtsveld vaak tot de uiterlijke wereld en zijn vergeten hoe krachtig de ziel is. Deze kracht en energie kunnen we gebruiken.

DARSHAN SINGH

5.png

DE WONDEREN VAN

DE INNERLIJKE

WERELDEN

Een bundeling van toespraken die mysticus, dichter en spiritueel gids Darshan Singh (1921-1989) tijdens zijn wereldreizen (1983-1986) heeft gegeven. Hij ondernam deze reizen om zoekers naar waarheid te helpen de lamp met goddelijke liefde aan te steken en de boodschap van liefde en vrede te verspreiden.

6.png

SPIRITUEEL

ONTWAKEN

Het gouden tijdperk begint met eenieder van ons, het begint binnenin eenieder van ons. Er bestaat een zeker, duidelijk omschreven pad dat we kunnen volgen om onze innerlijke mogelijkheden te verwezenlijken: het pad van het spirituele ontwaken.

Wil je een van deze boeken bestellen?
1. Vul dan het
bestelformulier boeken in en stuur dat naar nederland@sos.org

2. Maak daarnaast het totale bedrag over t.n.v.
    Stichting Wetenschap der Spiritualiteit op rekening
    NL23 RABO 0374640122 

    onder vermelding van je naam en titel(s) boek(en).

3. Nadat het bedrag is overgemaakt, heb je binnen 3-4 dagen je bestelling in huis (indien in Nederland).

bottom of page