top of page
Image_background.png
Image1_edited_edited.png

Onze organisatie

De Wetenschap der Spiritualiteit is een non-profit organisatie met circa 3.000 centra over de gehele wereld die tot doel heeft een platform te bieden waar mensen kunnen leren mediteren ten bate van:

 

  • hun lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid;

 

  • hun spirituele ontwikkeling en het vinden van het doel in hun leven;

 

  • het ontdekken van de innerlijke kostbaarheden;

 

  • het opdoen van innerlijke spirituele ervaringen die leiden tot vrede, blijdschap en gelukzaligheid en tot verwezenlijking van hun ziel en hun verbinding met het Goddelijke.

 

De Wetenschap der Spiritualiteit is zo bijzonder, omdat men bij een wereldwijd gerenommeerde spirituele meester of gids, en auteur, Sant Rajinder Singh Ji Maharaj, kan leren hoe men mediteert. Hij heeft zich de innerlijke spirituele reis meester gemaakt en wil anderen laten deelhebben aan de innerlijke gelukzaligheid, vreugde en blijdschap. Hij biedt hulp en begeleiding bij de meditatie, zodat men zelf kan ervaren wat de transformerende voordelen van meditatie zijn voor het lichaam, de geest en de ziel.

 

Sant Rajinder Singh Ji Maharaj is auteur van vele boeken, artikelen en blogs, waarin hij de praktische methode van meditatie deelt. Zo ook in zijn boek ‘Helende meditatie’. Er zijn uitzendingen van hem op televisie, radio en internet.

 

Door zijn werk op het gebied van wetenschap, computers en communicatie kan hij spiritualiteit op een wetenschappelijke manier benaderen. Hij maakt de wetenschap van spiritualiteit en meditatie gemakkelijk te begrijpen, zodat men dit zelf kan beoefenen. Hij geeft meditatieseminars, openbare lezingen, organiseert internationale conferenties, en presenteert zijn krachtige maar toch eenvoudige meditatiemethode aan miljoenen mensen wereldwijd. Zijn leven staat doorlopend in het teken van dienstbaarheid aan de mensheid om zo een wereld van vrede en spirituele verheffing tot stand te brengen.

bottom of page